Centrum voor Jeugd en Gezin Amstelland

Voor alle vragen over opvoeden en opgroeien

Opgroeien en opvoeden lijkt vaak vanzelf te gaan, maar dat is lang niet altijd het geval. Elke fase brengt nieuwe vragen met zich mee en de antwoorden die bij jouw situatie passen zijn niet altijd even gemakkelijk of snel te vinden. Bij het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) kun je op alle weekdagen terecht voor een antwoord op maat. Fijn, want we kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken bij de opvoeding van onze kinderen.

Wat is het CJG?

Het CJG is geen nieuwe organisatie. Het is een samenwerkingsverband van bekende en vertrouwde organisaties, zoals de GGD, Vita en Cardanus en is daarmee hét centrale punt voor alle vragen over opgroeien en opvoeden. Jeugdartsen, verpleegkundigen, gezinscoaches, pedagogen en andere hulpverleners werken met elkaar samen om ervoor te zorgen dat opvoeden net even gemakkelijker wordt. Door samen te werken kunnen we jouw vragen beter beantwoorden. Het CJG heeft het antwoord op alle vragen over opvoeden en opgroeien.

Van luisterend oor tot uitgebreid antwoord

Bij het CJG kan iedereen alle weekdagen terecht voor een antwoord op maat. Bij het CJG staat altijd een medewerker voor je klaar. Die luistert naar je verhaal, meedenkt, praktische tips geeft of samen met jou kijkt naar welke oplossing het beste past of weet waar de specifieke vraag beter gesteld kan worden. Het CJG is er niet alleen voor ouders en opvoeders, ook jongeren en kinderen kunnen hier met vragen terecht. Vragen stellen kan via de website, de telefoon, door even langs te komen bij de inloopspreekuren op vrijdag op het CJG aan de Laan van de Helende Meesters.

Waar vind ik het CJG?

  • Via de website http://www.cjgamstelland.nl vind je het overzicht van alle inloopspreekuren & info. over cursussen.
  • Je kunt ons bellen op 0900-1001060 (7,5 cent per gesprek).
  • Je kunt ook mailen via de website. Het CJG beantwoordt vragen per e-mail binnen twee werkdagen.
  • Je kunt je ook gratis abonneren op de e-mailnieuwsbrief van het CJG. Aanmelden kan via de website. Hierin wordt elke maand een opvoedprobleem behandeld.
  • Advies vragen is gratis.

Het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) is bij je in de buurt.