kk-in-de-kringBent u benieuwd of de Kindercampus King iets is voor uw kind(eren)? Dan nodigen we u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding over onze mooie campus. Zo krijgt u een duidelijk beeld van onze locatie en kunt u bepalen of het u de goede plek lijkt voor uw kind(eren).

Tijdens een kennismakingsbijeenkomst nodigen we meerdere ouders tegelijkertijd uit. De directeur van de school en de leidinggevende van de opvang vertellen tijdens de bijeenkomst over de werkwijze op de Kindercampus King en nemen u daarna mee tijdens een rondleiding door het gebouw.

Aan het einde van de bijeenkomst wordt er een aanmeldformulier uitgedeeld. 
Heeft  u het aanmeldformulier ingevuld en ingeleverd? Dan ontvangt u van ons, zodra uw kind 3,5 jaar, is nog een aanvullend vragenformulier. Op dat moment heeft u een beter zicht op de behoeften van uw kind en kan bepaald worden of de Kindercampus King kan voldoen aan de onderwijsbehoeften van uw kind.

Wanneer uw kind bij ons op school geplaatst wordt nemen we 6 weken voor zijn/haar 4e verjaardag contact met u op. De leerkracht nodigt u dan uit om kennis te maken. Zo kan uw kind vast zien waar het terecht komt, hoe de klas eruit ziet en wie zijn of haar leerkracht wordt. Dit is meteen het ideale moment om eventuele bijzonderheden over uw kind met de leerkracht te delen.We hechten veel waarde aan een goede start en aan het contact tussen ouders en leerkrachten.
Samen maken we wenafspraken voor ongeveer 5 ochtenden, vóór de 4e verjaardag van uw kind. Dit wentraject is een belangrijke voorwaarde voor uw kind om op de goede en veilige manier te kunnen starten bij ons op school.

Aanmelden rondleiding

Is uw kind al begonnen op een andere school en dus een zij-instromer? Neem dan telefonisch contact op met de directeur via 020 – 641 77 99.

Als school zijn we gebonden aan het plaatsingsbeleid van de gemeente Amstelveen. Lees hier meer over het plaatsingsbeleid.