Onze tarieven voor kinderopvang zijn marktconform en all-in. Je komt dus niet onverwacht voor extra kosten te staan. Wat is all-in?

Bij de kinderopvang en peuteropvang zijn luiers en flesvoeding inbegrepen in het opvangtarief. Daarnaast bieden we ook (warme) maaltijden, vers fruit, zuivel en gezonde tussendoortjes voor je kind. Ook muziek- en danslessen, huiswerkbegeleiding en uitstapjes zijn in het tarief inbegrepen.

Voor de omvang omvat het all-in tarief vers fruit, lunch op woensdag/vrijdag en bij vakantieopvang, drinken en overige tussendoortjes. Ook activiteiten en vakantie uitjes zoals een bezoek aan NEMO, de bioscoop of een museum zijn bij de prijs inbegrepen.

Wat zijn de maandelijkse kosten?
Als je werkt kun je voor alle vormen van opvang kinderopvangtoeslag aanvragen. Wil je weten wat de tarieven zijn en berekenen wat dit voor jou betekent? Op de website van Kinderrijk vind je een kostencalculator.

Ook kun je contact opnemen met onze afdeling Klantrelaties op telefoonnummer 020 426 08 66 of via klantrelaties@kinderrijk.nl. Zij bespreken alle mogelijkheden met je en helpen je graag bij het maken van een persoonlijke berekening.