We gaan heel bewust om met kleine kinderen. We zorgen ervoor dat uw kind veel persoonlijke aandacht krijgt, maar geven ook de ruimte om te bewegen en ontdekken. Uw kind heeft een vaste verzorger met wie hij/zij een veilige band op kan bouwen.

Baby’s hebben een eigen slaap- en eetritme en hun eigen dagindeling. Uw baby krijgt daarom de ruimte om de wereld te verkennen op een veilige plek, waar van alles te ontdekken en beleven valt. We zoeken zoveel mogelijk echt contact met uw baby, zo vertellen we steeds wat we gaan doen, praten we zacht, moedigen we aan en benoemen we wat je baby onderzoekt. Uw kind leert zo op onze aanwezigheid te vertrouwen én zelfstandig bezig te zijn, te experimenteren en moeilijkheden te overwinnen.

Op Kindercampus King hebben we vijf verticale groepen van 0 tot 4 jaar. In een verticale groep worden per dag maximaal twaalf kinderen van negen weken tot vier jaar samen opgevangen, baby’s zijn welkom vanaf 8 weken. Daarnaast hebben we een babygroep van 9 baby’s in de leeftijd van 0 tot 1,5 á 2 jaar. Bent u geïnteresseerd? Dan raden we u aan om eerst een persoonlijke rondleiding aan te vragen. Zo krijgt u een goed beeld van de locatie en kunt u besluiten of het u iets lijkt voor uw baby.