kinderdagverblijf Amstelveen

kwaliteitstempelU werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor uw kind. De kinderopvang van Kindercampus King biedt dit! Terwijl u aan het werk bent, helpen wij uw kind zich spelenderwijs te ontwikkelen. Door persoonlijke aandacht gebeurt op zijn of haar eigen manier, in zijn of haar eigen tempo, passend bij zijn of haar karakter en talenten. We zorgen dat uw kind zich veilig voelt en met plezier op ontdekkingstocht gaat.

We vinden het belangrijk dat uw kind de ruimte krijgt om te onderzoeken en te spelen. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving en de wereld te verkennen, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Bovendien zorgen we ervoor dat uw kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Bij Kindercampus King kunt u terecht voor kinderdagopvang (KDV) van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang (BSO) van 4 tot 12 jaar en voorschoolse opvang. U kunt uw baby al vanaf drie maanden zwangerschap bij ons inschrijven. Vanaf 8 weken is uw baby welkom op een van onze vestigingen.

logo-kinderrijk