We zijn in 2015 van start gegaan in ons nieuwe, prachtige, lichte gebouw.

SCHOOL, HDO en BSO

KINDERDAGVERBLIJF

Op de begane grond zijn 1 peutergroep (halve dagopvang), 4 kleuterklassen, en verschillende ruimtes voor de naschoolse opvang en andere activiteiten, een speel-/gymzaal, een aula met podium inclusief theatergordijnen, verlichting- en geluidsinstallatie, een grote keuken met bar en een bibliotheek.

Via de grote trap of de 2e trap (waarop uw kind meteen de tafels van vermenigvuldiging kan oefenen) bereikt u de 1e etage. Hier zijn 5 lokalen, voor de groepen 3/4/5, de teamkamer, het atelier, een aantal kantoren voor directie en intern begeleiders en 3 terrassen waarop gewerkt, geluncht of gespeeld kan worden.

Op de 2e etage zijn 5 lokalen, voor de groepen 6/7/8 en 2 buitenruimtes. 
De lokalen voor groep 3 t/m 8 hebben allemaal een kleine extra werkruimte. Het hele gebouw is voorzien van vloerverwarming, lucht- en klimaatregeling en zonwering.

Naast het peuterlokaal ligt het afgescheiden peuter buitenterrein en naast de kleuterlokalen zijn prachtige tuinen. Elke verdieping heeft terrassen en we beschikken over een prachtig speelterrein met professioneel sportveld, klim- en schommelmogelijkheden, zand, groen en steen.

Het Kinderdagverblijf vind u naast het hoofdgebouw. Alle groepsruimtes hebben direct toegang tot de prachtige en uitdagende buitentuinen en de gemeenschappelijke speelhal. Naast een kantoortje en een eet-keuken beschikt het kinderdagverblijf ook over een atelier voor de kinderen.

De gymzaal, direct naast het buitenspeelterrein, is beschikbaar voor al onze groepen.

Het overzichtelijke en kindvriendelijke buitenterrein vormt samen met de 3 gebouwen onze Campus!