Excellent babybeleid

Baby’s hebben het goed bij KinderRijk. Onze medewerkers worden er speciaal voor opgeleid. Met veel persoonlijke aandacht krijgt uw kind de ruimte zich op haar eigen, unieke wijze te ontwikkelen, de

Muziek, knutselen en koken

De activiteiten die we aanbieden ondersteunen onze visie om je kind te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling en het zo een stapje verder te brengen. We bieden daarom regelmatig muziek en dans-activiteiten aan, zoals peuterdans. Elke twee weken komt er een artiest van de Stichting Memorabele Momenten om bijzondere muziekinstrumenten te laten zien en horen aan de kinderen.
Daarnaast hebben we zowel binnen als buiten een prachtig atelier waar kinderen veel gebruik van maken. In de grote keuken maakt je kind met de andere kinderen allerlei lekkers. Bovendien bieden we dagelijks sport- en spelactiviteiten aan alle groepen waar je kind (als het wil) aan mee kan doen.

Buiten spelen en telen

We stimuleren je kind om lekker buiten te spelen en te ontdekken wat de natuur te bieden heeft. We hebben een uitdagende natuurtuin waar je kind zich naar hartenlust kan verstoppen, met zand en water kan spelen en planten en insecten kan onderzoeken. Ook hebben we een moes- en kruidentuintje. We hebben al van heerlijke tomaten kunnen proeven en ook de pompoenen doen het goed.

Openingstijden

De kinderdagopvang is 51 weken geopend van maandag tot en met vrijdag, van 07.30 uur tot 18.30 uur.
kdv@kindercampusking.nl                   tel: 020-6410261
klantrelaties:    020-4260888

Externe Link KinderRijk KDV Suze Groeneweglaan