Peuteropvang 2-4 jaar

Kindercampus King biedt een veilige, vertrouwde plek voor uw kind. De peuteropvang biedt u uw kind alle ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. U kunt uw kind met een gerust hart op de campus bij ons achterlaten.

VVE

Wij bieden VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie)- en peuteropvang aan twee- tot vierjarigen. We volgen ieders natuurlijke behoefte om te eten, te bewegen, vrij te spelen en te ontdekken. Er is ruimte voor elk kind. Wij begeleiden je kind met een speciaal peuterprogramma in zijn of haar ontwikkeling en bereiden het op een plezierige manier en spelenderwijs voor op de basisschool.

Ontwikkelingsgerichte activiteiten

We bieden ontwikkelingsgerichte activiteiten aan, zoals knutselen, bouwen, puzzelen of in de poppenhoek. Elke dag is er ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. Ook bij wat slechter weer, gaan we lekker vaak naar buiten.

Vrijwilligheid

Je kind is vrij waar en met wat het wil spelen. Wij leren je kind daarbij spelenderwijs om zorg te hebben voor andere kinderen en het materiaal. We respecteren zijn of haar eigenheid en tempo.

Dans en beweging

Ook doen wij allerlei spelletjes zoals dans- en bewegingsspellen, drama, muziek en gymnastiekoefeningen die de ontwikkelingsgebieden stimuleren. Buitenspelen doen wij ook graag in onze eigen buitenruimte. Bovendien maken wij regelmatig in de buurt een wandeling of organiseren wij een uitstapje.

Openingstijden

De opvang van de peutergroep van 2 tot 4 jaar is van maandag t/m vrijdag van 8 tot 13 uur. hdo@kindercampusking.nl,      telnr. 020-6471170
klantrelaties:   020-4260888

Externe link KinderRijk HDO Kindercampus King

Tarieven 2015

Het uurtarief voor peuteropvang is € 7,10.
De VVE subsidie geldt voor 10 uur per week en 48 weken per jaar.

toetsingsinkomen 10 uur subsidie Totale maandbedrag
Lager dan € 17.575 € 15,20 € 15,20
Hoger dan € 17.575 € 24,00 € 24,00