Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar. We zijn periodes gesloten geweest dankzij de lockdowns, waardoor we veel gezelligheid met de kinderen hebben moeten missen. Gelukkig mochten we ook snel weer open. We zijn onverminderd doorgegaan met het organiseren van activiteiten voor de kinderen, zoals heerlijk buitenspelen, peuterdansen en pietengym. Heerlijk om al die blije koppies zien en samen lekker bezig te zijn. De afsluiter van 2021 was het kerstontbijt. We vierden het op de groep, en de kinderen hebben gesmuld van al het lekkers. 

Ook in 2022 gaan we er weer vol voor om alle kinderen een fijne tijd op de opvang te bezorgen. Pedagogisch medewerkers spelen een belangrijke voorbeeldrol in de ontwikkeling van jonge kinderen, het overbrengen van normen en waarden en respect voor elkaar.  We zien hierdoor dat kinderen van elkaar leren, elkaar helpen of geholpen worden. Denk bijvoorbeeld aan een kookactiteit. Dan geven wij de kinderen de ruimte om de leiding te nemen om deze kookactiteit uit te voeren, er worden leiders gekozen die taakjes geven om samen aan de slag te gaan. Geweldig hoe ze elkaar helpen! Een kind roept naar de pedagogisch medewerker: “Goed hè, dat we het zelf doen, dan kan jij lekker even chillen!” Als pedagogisch medewerker geniet je van hoe ze elkaar stimuleren en motiveren. We gaan er weer een prachtig jaar van maken!

De beste wensen voor 2022 namens team KDV, HDO en BSO Kindercampus King!