Wat fijn dat we op het kinderdagverblijf uit onze “bubbel” zijn, en dat kinderen van verschillende groepen weer met elkaar kunnen spelen. Op de vestiging hadden we zomerfeest. Helaas was dat dit jaar nog zonder ouders en extra kinderen, maar we hebben er toch iets leuks en gezelligs van gemaakt. De kinderen konden verschillende spelletjes doen, en genieten van een ijsje. Bij de school
stond een opblaasbaar klimparcours, en dit was voor de peuters een enorm succes.

Ook was het modderweek. De weersomstandigheden waren ideaal, en er werd heerlijk gespeeld met zand, modder en water. Ook werd er heksensoep gemaakt. We spelen veel met natuurlijke materialen, en nu zie je maar weer hoe vindingrijk en creatief kinderen zijn. Er was ook een blote voetenpad. Er stonden bakken met stro, zand en aarde, en hier konden de kinderen doorheen lopen. De hele week was een feestje!