Wat fijn dat het weer lente is! De lammetjes springen vrolijk in de wei, en overal zie je alweer knoppen in de bomen. Ook op het kinderdagverblijf zijn we in een zonnige stemming. We kunnen lekker veel buiten spelen en buitenactiviteiten doen. 

In de week vóór Pasen, kwam de Paashaas twee keer langs om eieren te verstoppen in de tuin. Wat heerlijk om al die blije gezichtjes te zien, die keer op keer de verstopte eieren met veel plezier gaan zoeken, om ze uiteindelijk lekker op te smikkelen. Op vrijdag was er een gezellige paaslunch. 

Het is pas april, maar we hebben al wat zonnige dagen gehad. Dan is het erg leuk om bakken water met kwasten buiten te zetten, waarmee de kinderen de tegels en de muur beschilderen. De koningsspelen staan ook nog op het program. Helaas vieren we dit voor de tweede keer niet samen met school Kindercampus King. Ondanks dit, gaan we er op het kinderdagverblijf een gezellig feestje van maken!