Peuteropvang: vuurwerk schilderen

//Peuteropvang: vuurwerk schilderen
  • Vuurwerk schilderen

Peuteropvang: vuurwerk schilderen

Bij de halve dagopvang komen kinderen van 2 tot 4 jaar spelend leren. Wij hebben een fijne groepsruimte en een eigen omheinde buitenruimte. Wij maken ook gebruik van de gymzaal op school, waar de peuters volop aan sport- en spel kunnen doen. In de schoolvakanties, wanneer de school er niet is, gaan wij graag naar het grote schoolplein om daar alvast kennis mee te maken. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen. De vaste medewerkers en het vaste dagprogramma zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en graag komen spelen. Wij doen dagelijks activiteiten, zoals taaloefeningen, oefenen met tellen, knutselen en beweging. Wij werken met methode “Onderbouwd”, net als de basisschool. Zo bereiden we de kinderen vast voor op het naar school gaan. Door met dezelfde thema’s te werken en dezelfde woorden aan te leren, is dit herkenbaar voor de kinderen wanneer zij starten in de kleuterklas. Momenteel hebben wij nog plek voor nieuwe peuters!

De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met de feestdagen: Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Zo hebben wij vlak voor kerst met ouders en kinderen een heerlijke lunch gehad. De peuters waren erg onder de indruk van het vuurwerk dat zij thuis gezien hadden, dus mochten zij hier een schilderij van maken.

Vuurwerk schilderen

2019-01-08T11:24:04+00:00