Unieke opvang

Op Kindercampus King werken school en KinderRijk met Peuteropvang, Kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar en Buitenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar intensief samen. De ontwikkeling van je kind staat daarbij centraal. In het nieuwe gebouw van Kindercampus King zijn vier ruimtes uitdagend en fantasievol ingericht: een voor de peuteropvang en drie voor de BSO. De kinderdagopvang is in een mooi pand direct naast Kindercampus King gevestigd.

Externe link KinderRijk

We zien kinderen voor vol aan!

Kinderen zijn krachtige, competente personen met veel mogelijkheden. Plezier, ontwikkeling, fantasie en respect zijn de vier belangrijke kernwoorden. Zij leven niet in een aparte kinderwereld maar ervaren en bekijken de wereld vanuit hun eigen beleving en ontwikkelingsniveau. Ieder kind is anders en dus uniek.

Tarieven 2015

Onze tarieven voor opvang zijn all-in tarieven en marktconform. U komt nooit onverwacht voor extra kosten te staan. Bij de dagopvang (0-4 jaar) zijn luiers en flesvoeding inbegrepen in het opvangtarief. Natuurlijk zorgen we ook voor broodmaaltijden, vers fruit, zuivel en gezonde tussendoortjes voor uw kind. Ook wekelijkse activiteiten op het gebied van muziek, dans en creativiteit, zijn in het tarief inbegrepen. Voor de BSO omvat het all-in tarief vers fruit, lunch op woensdag/vrijdag en bij vakantieopvang, drinken en overige tussendoortjes. Ook activiteiten en vakantie uitjes zoals een bezoek aan NEMO, Artis, de bioscoop of een museum zijn bij de prijs inbegrepen.

Soort Opvang Uurtarief 2015 Max. vergoeding Belastingdienst
per uur
Extra opkomst
Per dagdeel
Kinderdagopvang € 7,10 € 6,84 € 35,-
Halve dagopvang € 7,10 € 6,84 € 35,-
Buitenschoolse opvang € 6,51 € 6,38 € 19,-