Op dinsdag 17 mei was het zover… De markt voor Oekraïne georganiseerd door de oudste kinderen van BSO Kindercampus King!

Enkele weken geleden gingen de kinderen langs alle andere BSO-groepen om te vertellen wat de bedoeling was, namelijk iets maken of iets meenemen van huis om te verkopen om op deze manier geld in te zamelen voor mensen uit Oekraïne die veel verloren hebben door de plotselinge oorlog. Posters werden gemaakt en er werd veel handarbeid verricht: armbandjes, sleutelhangers, tasjes, kaarsen, tekeningen, schilderijtjes werden gemaakt. Prijsjes werden ingepakt, een boodschappenlijst gemaakt en ouders werden uitgenodigd.

Het vele werk werd op 17 mei beloond met goed weer tijdens de markt. Alle gemaakte spullen lagen mooi uitgestald voor de verkoop. Er werden poffertjes gebakken, limonade verkocht, blik gooien met altijd prijs, schminken, nagels lakken. Wat werd er met veel plezier van alles aangeboden om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De kinderen van de andere BSO-groepen, de ouders en iedereen die er was vonden het erg leuk.

Aan het eind van de dag werd bekend dat er bijna € 240,- was ingezameld. Een mooi bedrag waarvoor de oudste kinderen van BSO Kindercampus King hard gewerkt hebben om dit voor elkaar te krijgen!