Allereerst de beste wensen voor 2020!

Wat gaat het jaar toch altijd snel, en vooral de decembermaand vliegt voorbij. We begonnen de maand met Sinterklaas. Een erg leuke, maar voor veel kinderen ook een spannende tijd. Met de 3+ kinderen gaan we bij school naar Sinterklaas en zijn pieten kijken, en op het kinderdagverblijf houden we het bij wat kleinere, maar zeker niet minder leuke activiteiten. We bakken pepernoten, hebben een dansactiviteit in het thema van de Sint, en de kinderen gaan pietengymen.

Daarna volgt al vrij snel de kerst. Ons jaarlijkse kerstontbijt is altijd een daverend succes. Wat hebben we allemaal weer gesmuld van al het lekkers wat door jullie is meegenomen, en het is heel gezellig en sfeervol.

Voor ons is het jaar weer voorbij gevlogen. We gaan weer fris, en met veel inspiratie het nieuwe jaar in.